Radno vrijeme:

16.00 h - 21.00 h

Kontakt:

385-99-511-8877

Ograničen broj mjesta

Kako bismo održali, broj aktivnih članova na grupnim treninzima ograničen je na 50,
a po terminu na 4 do 8 članova. Zaboravite na gužvu i uživajte u svom slobodnom vremenu.

Koji su ciljevi našeg treninga?

   unapređenje ZDRAVLJA

    poboljšanje tjelesnih SPOSOBNOSTI

    promjena tjelesnog IZGLEDA

    poboljšanje MENTALNOG STANJA

    ispravljanje DRŽANJA TIJELA – POSTURE

CIJENA
Popunjenost termina 90%

iGYM Mjesečna

Paket S 100 kn

1x tjedno

Paket M 200 kn

2x tjedno

Paket L 250 kn

3x tjedno

Paket XL 300 kn

4x tjedno

iGYM Special

Korektivne vježbe 50 kn

1 trening

Rehabilitacija 400 kn

3x tjedno

Pojedinačni trening 30 kn

1 treninga

iGYM Special

Boot camp
SAQ Trening
Trening Snage
Funkcionalni trening

Bootis Core

Bootis / core je kombinirani aerobno-anaerobni trening, koji uz korištenje raznih rekvizita, ciljano utječe na učvršćivanje i oblikovanje određenih mišićnih skupina.

TRX - trening

Trenirate dovoljno dugo da dodate nešto novo u svoju fitness rutinu? TRX tehnike treninga odličan su izbor za razvoj snage, izdržljivosti, fleksibilnosti, ravnoteže, koordinacije..

Funkcionalni trening

Funkcionalni trening aktivira veći broj mišićnih grupacija u jednoj vježbi. Izvode se višezglobne vježbe te vježbe koje aktiviraju mišiće core-a. Mogu se koristiti svi rekviziti.

Kružni trening

Kružni trening sastoji se od stanica koje se izvode jedna za drugom uz kombinaciju vježbi za gornji i donji dio tijela koje sačinjavaju jedan ili više krugova.

Kondicijska priprema

Obuhvaća razne vještine i sposobnosti poput jakosti, snage,agilnosti, balansa,fleksibilnosti, mišićne i kardiovaskularne izdržljivosti i koordinacije te ih spaja u jedan smisleni program usmjeren u razvoj opće i specifične kondicijske pripreme.

Fitness

Označava stanje dobrog fizičkog i mentalnog zdravlja, dobre fizičke kondicije nastale kao rezultat redovnog tjelesnog vježbanja i pravilne prehrane , kao i sposobnost za obavljanje bilo koje vrste profesionalnih i dnevnih aktivnosti bez osjećaja preopterećenja

Aerobna izdržljivost

Direktno djeluje na učinkovitiji rad srčano žilnog i plućnog sustava. Trenirano srce kuca manji broj puta u minuti, ali jednim udarcem izbaci više krvi u krvni optok, poboljšava se cjelokupna cirkulacija u organizmu, krvne žile su čvršće i elastičnije, udahnuti kisik se bolje i učinkovitije doprema do svih tjelesnih stanica, a eliminacija ugljičnog dioksida i otpadnih tvari iz organizma je bolja.

Pravilna prehrana

U procesu razvoja sportskih rezultata ali i podizanja kvalitete života općenito kvalitetna, balansirana i pravilna prehrana čini krucijalni i neizostavni dio bez kojeg nema ozbiljnijih rezultata.

099/511-8877
Rezervirajte svoj dolazak